Social Live Stream

Maak gebruik van de virale kracht van sociale media en bereik met een social live stream interactie met (potentiële) klanten.

Wij beschikken over hardware encoders waarmee we, ongeacht de locatie van het event, een uitzending in hoge kwaliteit live kunnen streamen naar sociale platformen zoals YouTube en Facebook.

Na afloop kan de video direct worden gepubliceerd waardoor de uitzending OnDemand terug kan worden gekeken.

Er zijn uitgebreide statistieken beschikbaar waarmee er achteraf het effect en bereik van de uitzending kan worden geanalyseerd.

Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van Social Streaming.

Michel Houtenbos - CEO Mobicam

YouTube Live Stream

YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. En elke dag worden er honderden miljoenen uren aan video’s bekeken. Met onze live stream encoders kunnen wij ieder event ook live uitzenden op YouTube. Door gebruik te maken van de kracht van sociale media kan de live uitzending gelijktijdig door een onbeperkt aantal kijkers worden gevolgd.

Facebook Live

Onlangs heeft Facebook de nieuwe functie ‘Facebook Live’ ook beschikbaar gesteld in Nederland en België waardoor wij nu ook de mogelijkheid bieden om een live videobeelden te streamen naar je Facebook (bedrijfs)pagina. Door optimaal gebruik te maken van de interactie en virale mogelijkheden kan de live uitzending gelijktijdig door een onbeperkt aantal kijkers worden gevolgd.

Viral Video

Zodra een (live) video op bijvoorbeeld Facebook of Twitter gedeeld wordt spreek je over een een virale video.
Hoe meer kijkers, hoe meer exposure en mogelijke interessante leads. Door de kracht van sociale media kan een video binnen enkele minuten door tienduizenden personen gelijktijdig worden bekeken.

Meer weten over Social Live Streaming?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.